Massasjestol-
Velvære-
Senter
:: Massasjestoler
:: Massasjeapparat
:: Håndmassør
:: Antistresspute
:: Hodemassør
:: Massasjebad
:: Sauna
:: Kart


<< Tilbake

 
Standardutstyr:

Kontrollpanel

CD/radio
Tilleggsutstyr:

Farge- terapilys


Fakta om infrarød - karbonfiber badstu


100% ren keramisk langbølget
infrarød varme

Bedre helse gjennom mer avslapping

INFRARØD badstu har ingen ovn som tradisjonell badstu. Den blir oppvarmet med infrarødt lys som har samme påvirkning som stråler fra solen, men uten de skadelige UV-strålene. Langbølget infrarød varme trenger dypt inn i kroppsvevet og har en multifunksjonell virkning på både helse og velvære. Det er ikke unormalt å svette opptil en hel liter på en halv time, hvor av 80% består av vann og 20% av avfallsstoffer.


Karbonfiber oppvarming
Du kan også få infrarød badstu med KARBONFIBER varmeelement Vår organisme består av karbon og vann og absorberer derfor lettere strålene fra karbonfiberoppvarmingen. Den lave overflatetemperaturen sørger for at de langbølgede infrarøde strålene utnyttes maksimalt. Karbonfibrenes stråler omslutter kroppen med 360° i en badstue. Det trådløse karbonfiber-elementet gir derfor en mer effektiv varme, har et meget lavt strømforbruk og lang levetid. Produsenten gir 10 års garanti.
20 minutter = 10 kilometer - Fordeler med infrarød badstu:

AVGIFTER KROPPEN - Infrarød varmeterapi stimulerer svettekjertlene til å avtoksifisere kroppen. Gjennom vårt daglige, moderne liv lagres giftstoffer som natrium, alkohol, nikotin og tungmetaller i kroppen vår.
REDUSERER STRESS - Infrarød varme løser opp stive muskler og gjør kroppen avslappet før en massasje. Mange massører foretrekker infrarød varme for å kunne gi dyp og effektiv behandling.
FRISKERE HUD - Infrarød varme stimulerer blodsirkulasjonen og driver ut urenheter, kjemikalier og fjerner døde hudceller. Dette kan bidra til at aldersrynker reduseres.
KONTROLLERER VEKTEN - Svetting er en viktig del av kroppens komplekse varmeregulering som er med å øke hjerteslagene, blodomløpet og metabolismen. Denne prosessen krever mye energi og reduserer væskeansamlinger, salt og underhudsfett. Fett løser seg opp i vann på 42°C når kroppen svetter ut fett og giftstoffer.
SMERTELINDRENDE - Infrarød varme lindrer smerter ved at den utvider blodkarene og øker sirkulasjonen slik at mer oksygen når frem til smerteområdet. Dette vil redusere smerten og fremskynde helbredelsesprosessen. Mange bruker dette som behandling for leddgikt, muskelkramper og reumatisme.
GIR SAMME EFFEKT SOM TRENING - Infrarød badstu er perfekt for dem som ikke har tid eller er forhindret fra å mosjonere på tradisjonell måte. 20 minutter i infrarød badstu får kroppen til å svette ut like mye som etter en 10 kilometers løpetur.
STYRKER IMMUNFORSVARET - Kroppen er vant til å bruke varme (feber) for å drive ut virus og andre fremmedelementer. Senere vil kroppen varsle mye raskere om inntrengere fordi immunsystemet er aktivert konstant gjennom badstuens ‘kunstige feber’. Forkjølelse og influensa kan kureres raskere på denne måten.


INSTALLASJON
Alle modeller leveres flatpakket i to esker og er ferdig til montering med seks prefabrikkerte paneler. De veier lite og er derfor lett for to personer å bære. Ingen spesialverktøy er nødvendig. Varmeresistent keramikkelement, digitale kontrollpanel og høytalere er allerede bygget inn i, så det er bare å hekte sammen panelene. Så enkelt kan det gjøres! Vi sender over hele landet.